Wat is het Innovatiepact?

De Nederlandse tuinbouw behoort tot de wereldtop. Om die koppositie vast te houden, is het van belang dat we voortdurend blijven innoveren. Daarom is de Greenport gestart met het Innovatiepact.

Lees meer

Over

De Nederlandse tuinbouw behoort tot de wereldtop. Om die koppositie vast te houden, is het van belang dat we voortdurend blijven innoveren. Daarom is de Greenport gestart met het Innovatiepact. Doel is het versterken van de innovatiekracht van bedrijven door ze een stap verder te helpen. Dat doet het Innovatiepact binnen de volgende thema’s: Gezondheid en Geluk, Smart ketens , Circulaire economie, Innovatiehuis  en Emissieloos produceren.

Meer weten?

Thema’s

Het Innovatiepact is actief op de volgende thema’s:

  • gezondheid en geluk
  • circulaire economie
  • emissieloos produceren
  • smart ketens
  • innovatiehuis

Samen de tuinbouw veranderen

Meedoen?

Heeft jouw bedrijf een innovatievraag. Wil je bijvoorbeeld onderzoeken welke nieuwe mogelijkheden digitalisering biedt? Of hoe je vertical farming-concepten kunt toepassen?

Sluit je aan bij het Innovatiepact (als ondertekenaar) of dien een concrete vraag in bij het Innovatiepact. Het Innovatiepact brengt je dan in contact met de juiste partijen, helpt je met zoeken naar de juiste kennis en brengt je vraag naar de volgende stap.